Complete cursus voor pop en dance muziek producers

Prijs: 1649 euro per persoon incl btw 
Cursus wordt één op één gegeven, korting voor meerdere personen mogelijk
Studieduur: 10 dagen van gemiddeld 6 uur per dag
Cursusdagen dag: maandag, vrijdag en zaterdag
Vooropleiding: Nee

muziek, produser, cursus, les, bambam, opleidingen, cubaseMuziek producer, een mooi en uitgebreid vak wat je niet zomaar 123 leert. Ik biedt dan ook een complete cursus aan waarin alle facetten van het vak muziekproducer aan bod komen.

Aan het eind van de in totaal 10 lesdagen, weet je wat het vak inhoud, wat een muziek producer aan basis dienst te weten, de rest is dan ook jou om je verder te ontwikkelen.

Deze cursus is een algemene cursus, niet gericht op één muziekstijl. Dus of je nu dance producer, band producer of componist bent die meer wilt weten over het vak, alles komt aan bod. Tijdens de cursus wordt er wel gelet op jou voorkeur. Doordat de cursus één op één gegeven wordt, is deze eenvoudig aan te passen op je eigen muziekstijl.

De cursus is samengesteld rond het programma Cubase. Aan het einde van de 10 dagen ken je niet alleen het vak producer, maar ken je ook deze software van binnen en van buiten.

De cursus wordt gegeven voor Marc van den Hurk, een professionele producer en DJ met ruim 20 jaar ervaring in het vak.

Aan bod komt oa:
– De muziek producer
– Geluid theorie
– Studio apparatuur
– Hardware en software synths
– Hardware en software effecten
– Steinberg Cubase 7
– Muziektheorie en compositie
– Synthese
– Arrangeren en produceren
– Eindmix
– De muziek industrie

Deze cursus wordt gegeven op vrijdag en op zaterdag Andere dagen zijn bespreekbaar tegen een andere tarief.  Je krijgt 1 cursusdag per week. Eventueel meerdere dagen achtereen ook mogelijk, en er is een leuke korting voor meerdere personen (maximaal 3) vraag naar de mogelijkheden.

Als je je wilt inschrijven voor deze cursus klik hier.

Voor werkzoekenden zijn er speciale studie bijdragen mits je ingeschreven staat bij het CWI. Vraag ernaar bij je contactpersoon van het CWI of de sociale dienst.