Avond cursussen Cubase, Traktor, Machine, muziek producer en DJ

Prijs: 95 euro per persoon incl. btw
Studieduur: 3 uur
Cursusdagen: Maandag
Vooropleiding: Nee
Inclusief cursusmateriaal: Nee
Certificaat: Nee

De avondcursussen van BamBam Opleidingen zijn ideaal voor als je overdag geen tijd hebt. Er wordt les gegeven op Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag avond van 1900u tot en met 2200u. Net als de dag opleidingen zijn deze ook één op één, dus optimale persoonlijke begeleiding.

Je kunt les volgen in Steinberg Cubase Pro 8 en 7.5, Maschine, Traktor Pro 2.5, Dj software, Dj controllers zoals de S2 en S4 en zelfs de 10 daagse muziek producer cursus is in de avond uren te volgen. Ook kun je zelf een onderwerp kiezen waar we het in de cursus over gaan hebbemn. Kies dan ‘anders’ in het invul formulier.

Je krijgt les van Marc van den Hurk, een professionele en zeer ervaren producer, DJ, sound designer, audio engineer en is hij ook beta tester voor onder andere Steinberg en Rob Papen software.

Het boeken van een cursus is eenvoudig: Kies in het aanvraag formulier van de avond cursussen de gewenste cursus en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Alle cursussen dienen vooraf betaald te worden, zie de algemene voorwaarde. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met mij op.