Eindhoven Dance Motion – de Producer dokter is terug!

STEMPEL FB SLIDER lichtOp 27, 28 en 29 maart 2014 zal Eindhoven laten zien aan het publiek wat ze waard is op het gebied van dance. Dan gaan namelijk Eindhoven Dance Motion van start. 3 dagen feesten en dj contests, maar ook zal educatie een grote rol gaan spelen met gratis workshops en masterclasses.

BamBam Opleidingen mag zich officieel partner noemen van EDM. Op zaterdag 28 maart zal Marc van den Hurk een workshop geven over wat het beste aan te schaffen als beginnende producer en over de mindset van producers: en beantwoord hij vragen als: waarom maak ik niets af? Waar haal ik kennis vandaan? De workshops worden gegeven in jongerencentrum Dynamo. Ook zal hij plaats nemen in een panel waarin je al je vragen kunt stellen aan een aantal DJ’s en producers.

Maar ook is de producer dokter terug! Dit concept heb ik al eens gedaan op Dancefair in 2013, en op EDM zullen Marc van den Hurk en Wouter Veltmaat van Serous mastering een studio opbouwen in Dynamo en is er een inloop spreekuur waarin je alles kunt vragen over Cubase muziek productie software, Maschine, produceren, mastering, eindmix maar je kunt er ook je demo laten checken op eindmix kwaliteit en releasebaarheid.