Dag- en Avond Opleidingen in Eindhoven – Cubase, Traktor, Maschine, EDM, produceren

BamBam Opleidingen, gevestigd in Eindhoven is een bedrijf dat ontstaan is uit de behoefte aan goede dagopleidingen en workshops voor muzikanten, muziekproducers en DJ’s. Ik bied software cursussen aan voor onder andere Cubase, Traktor Pro en Maschine, maar ook les in synthese, EDM eindmix of mastering is mogelijk.

bambam opleidingen Eindhven

Er wordt individueel les gegeven, meerdere personen is wel mogelijk. De lessen worden gegeven door Marc van den Hurk, een professionele producer en DJ die al meer dan 25 jaar ‘in het vak zit’ en door Steinberg is aangewezen als gecertificeerd trainer voor software zoals Cubase en de hardware.

Ook heeft BamBam Opleidingen een overeenkomst met het UWV om scholing en bijscholing te geven aan mensen met een uitkering (WW-, WAO-, WIA- en WAJONG-ers) voor een betere positionering op de arbeidsmarkt. Meer informatie over scholing via het UWV vindt je hier.

Marc is de schrijver en docent van de producers cursus van de LOI, publiceert reviews in Clublife, DJMag, op DJ2DJ.nl en Gearjunkies.com, betatester van Steinberg en Rob Papen plug-ins en het geven van workshops bij Bax-shop.nl, RJ Shop,  i4 Muzique en het geven van een DJ cursus  in het programma New Beauty Looks van RTL4.

De lessen duren één dag en zijn één op één tenzij anders aangegeven. Meerdere dagen is mogelijk tegen interessante kortingen.