Info

BamBam Opleidingen is een opleidingscentrum voor muziek software, DJ en producer opleidingen. BamBam Opleidingen verzorgt cursussen van o.a. Cubase, Nuendo, Logic en Ableton Live en volledige muziek producer opleidingen.

Daarnaast biedt BamBam Opleidingen ook een Dj cursus en (deeltijd) muziekproducer opleidingen aan. Ook verzorgt BamBam Opleidingen workshops en masterclasses van de meest uiteenlopende onderwerpen.

Alle workshops, cursussen en opleidingen zijn volledig praktijk gericht en is niet alleen een kwestie van leren maar ook van doen. Lessen worden gegeven in de BamBam Studio te Eindhoven.

Alle cursussen en masterclasses worden gegeven door professionals die dagelijks met het vak bezig zijn.

Voor wie?
Voor al onze cursussen/workshops/masterclass is geen voorkennis nodig mits anders vermeld op de info pagina van de desbetreffende cursus/workshops/masterclass.

Prijzen
BamBam Opleidingen houdt opleidingen betaalbaar, De prijzen voor een cursus zijn vanaf 169 euro voor 6 uur les.

Hoe aanmelden
Aanmelden voor een cursus, workshop of masterclass is simpel: Vul het aanmeldings forumulier in en klaar!

Binnen 24 uur krijg je een bevestiging inclusief een factuur per e-mail. In deze email staat wat de cursus/workshop/masterclass kost, hoe laat deze begint, etc. Betalen van de workshop kan middels overschrijving of contact bij aanvang van de cursus/workshop/masterclass.

Om een cursus/workshop/masterclass aan te vragen KLIK HIER.

Overzicht cursussen
Voor een totaal overzicht van al onze cursus/workshops/masterclass KLIK HIER.

Contact
Om contact op te nemen met BamBam Opleidingen KLIK HIER.